Skip to main content

Naša strategija

Srž našeg biznisa su bezbednosne usluge. U saradnji s klijentima, razvili smo prilagođena i efikasna bezbednosna rešenja sa dovoljno službenika obezbeđenja na terenu, patrola i tehnoloških rešenja.

Stvaranje jakih veza sa klijentima

Kako bismo održali poziciju u industriji bezbednosti, moramo nastaviti sa uslugom visokog kvaliteta uz ispunjavanje finansijskih ciljeva. Ovo zahteva stabilan uspon i stvaranje dodatnih vrednosti za klijente, na osnovu čega ćemo izgraditi dugoročan odnos uz poboljšanje profitabilnosti.

Razvoj prilagođenih rešenja

U saradnji s klijentima, Securitas razvija optimalna i ekonomična rešenja prilagođena potrebama klijenata.

Investicije u nove tehnologije

Bezbednosna rešenja i tehnologija, kao što je daljinski video nadzor, postaju veoma važan deo industrije bezbednosti. Zbog toga značajno investiramo u ovaj segment što će nam omogućiti podizanje kvaliteta usluge.

Jačanje pozicije na tržištu

Važan deo naše dugoročne strategije je širenje našeg prisustva u svetu i rast na tržištima u razvoju. Cilj je očuvanje visoke pozicije u industriji bezbednosti i zadovoljenje globalnih klijenata kvalitetom naših usluga.

 

Kontaktirajte nas

An error has occurred while getting captcha image

Vaši lični podaci će biti obrađivani u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Kliknite ovde da pročitate našu Politiku Privatnosti. Slanjem formulara prihvatate obradu i slanje Vaših ličnih podataka entitetima Securitasa lociranim van EU/EEA, u skladu sa našom politikom privatnosti.