Skip to main content

Transport novca i vrednosti

Securitas obavlja poslove transporta novca, vrednosnih i drugih pošiljki, i za tu svrhu raspolaže blindiranim vozilima, kao i namenskim vozilima koja su opremljena specijalnim sefovima i koferima za transport novca.

Izbor zaposlenih

Zaposleni koji rade na poslovima transporta novca, vrednosnih i drugih pošiljki, brižljivo su odabrani i posebno obučeni za pružanje ove vrste usluga, što garantuje siguran transport Vaših vrednosti na celoj teritoriji Srbije.

Polisa osiguranja

Securitas poseduje potpunu polisu osiguranja od odgovornosti za poslove u vezi sa novcem.

Naši centri

Timovi službe za transport novca, vrednosnih i drugih pošiljki raspoređeni su nа teritoriji cele Srbije - u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Loznici, Šapcu, Rumi, Valjevu, Lazarevcu, Smederevu, Požarevcu, Vršcu, Pančevu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Užicu, Prijepolju, Čačku, Kraljevu, Novom Pazaru, Paraćinu, Jagodini, Kruševcu, Zaječaru, Leskovcu i Vranju.

Kontaktirajte nas

An error has occurred while getting captcha image

Vaši lični podaci će biti obrađivani u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Kliknite ovde da pročitate našu Politiku Privatnosti. Slanjem formulara prihvatate obradu i slanje Vaših ličnih podataka entitetima Securitasa lociranim van EU/EEA, u skladu sa našom politikom privatnosti.