Skip to main content

Tražite posao službenika obezbeđenja? Dobrodošli u Securitas

Misija Securitas-a je da osiguramo sigurno okruženje za naše klijente, osoblje i zajednice koje štitimo. Tražimo motivisane i predane pojedince koji žele da se pridruže našem timu kao službenici obezbeđenja.

Posao službenika obezbeđenja

Šta podrazumeva posao službenika obezbeđenja? Posao službenika obezbeđenja podrazumeva održavanje reda i sigurnosti štićenih objekata, nadgledanje sigurnosnih sistema, reagovanje na incidente, sprovođenje bezbednosnih procedura i pružanje izvanredne usluge. Šta vam donosi posao službenika obezbeđenja u Securitasu? Posao službenika obezbeđenja u Securitas-u vam donosi stalno zaposlenje, dinamično radno okruženje, redovna primanja, obuke kao i mogućnost napredovanja na pozicijama. Naši službenici obezbeđenja su licencirani službenici i prolaze kroz detaljnu obuku koja će im pomoći da lakše obavljaju posao u skladu sa zakonom. Uredbom novog zakona o privatnom obezbeđenju definisano je da poslove privatnog obezbeđenja mogu obavljati samo licencirane kompanije kao i licencirani službenici obezbeđenja. Uredbom tog zakona je takođe definisano koja su ovlašćenja službenika obezbeđenja prilikom obavljanja posla obezbeđenja. Proverite svoju bezbenost stručnjacima. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali kako naši službenici obezbeđenja mogu da unaprede vašu sigurnost.

Prijava za posao

An error has occurred while getting captcha image

Vaši lični podaci će biti obrađivani u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Kliknite ovde da pročitate našu Politiku Privatnosti. Slanjem formulara prihvatate obradu i slanje Vaših ličnih podataka entitetima Securitasa lociranim van EU/EEA, u skladu sa našom politikom privatnosti.