Skip to main content

Naše vrednosti

Naše osnovne vrednosti su: poštenje, budnost i spremnost da pomognemo i pružimo podršku svim zaposlenima u kompaniji, našim korisnicima i okruženju u kome poslujemo.

Poštenje

Zaposleni u kompaniji Securitas su časni, pošteni i iskreni ljudi i zbog toga mi imamo poverenja u njih. Securitas nikada ne pravi kompromise u pogledu poštenja, koje između ostalog uključuje pravo i obavezu zaposlenih da otvoreno iznose svoje  mišljenje, zapažanja, primedbe i predloge.

Budnost

Zaposleni u kompaniji Securitas uviđaju stvari koje drugim ljudima mogu da promaknu. Njihova budnost je neophodna, uključujući i svest o potencijalnim rizicima  ili incidentima koji se mogu dogoditi na štićenim objektima ili vrednostima korisnika naših usluga.

Spremnost da pomognemo

Kada je to potrebno, naši zaposleni će pružiti pomoć čak i ako se to ne odnosi na njihov konkretan posao. U centru pažnje nam je da svim ljudima učinimo život sigurnijim. Oni će uvek pomoći i intervenisati u slučaju da postoji neka pretnja ili potencijalna opasnost.

Kontaktirajte nas

An error has occurred while getting captcha image

Vaši lični podaci će biti obrađivani u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Kliknite ovde da pročitate našu Politiku Privatnosti. Slanjem formulara prihvatate obradu i slanje Vaših ličnih podataka entitetima Securitasa lociranim van EU/EEA, u skladu sa našom politikom privatnosti.