Securitas security Denmark

Trgovinski objekti

Securitas Srbija brine o bezbednosti velikog broja maloprodajnih i veleprodajnih trgovinskih objekata. Bilo da se radi o velikom trgovinskom lancu ili o jednoj prodavnici, bilo da se ona nalazi u okviru nekog tržnog centra ili u obližnjem naselju, Securitas će Vam ponuditi najbolje rešenje.

Nažalost i dalje se susrećemo sa trgovinskim objektima koji nemaju nikakav vid zaštite. Njihovi vlasnici očekuju od svojih zaposlenih da u isto vreme uslužuju kupce, rade za kasom i motre na dešavanja u samom objektu u cilju sprečavanja eventualnih krađa.

Dozvolite da Vam dokažemo da ulaganje u naša bezbednosna rešenja predstavlja pravu meru zaštite Vašeg poslovanja od potencijalnih gubitaka koje možete imati u slučaju izvršenja krađa i drugih krivičnih dela u samom objektu. Takođe, Vaši zaposleni će biti rasterećeniji, produktivniji i posvećeni svom primarnom poslu.

Trgovinski objekti

U svrhu bezbednosti trgovinskih objekata, a u zavisnosti od potreba svakog objekta pojedinačno, možemo Vam predložiti kombinaciju sledećih vrsta usluga, o kojima možete pročitati detaljnije klikom na sliku:

 

Kontaktirajte nas na +381 (0)11 2284 050
ili nam pošaljite upit: