Securitas security Paris

Naša strategija

Fokus našeg poslovanja je pružanje bezbednosnih usluga. U skladu sa potrebama naših klijenata, predlažemo optimalna bezbednosna rešenja sa kombinacijom fizičkog obezbeđenja, mobilnog obezbeđenja i tehničkih bezbednosnih rešenja.

Razvijanje snažnih poslovnih odnosa

Kako bi zadržali svoju poziciju u sferi bezbednosti, moramo da nastavimo sa pružanjem usluga najvišeg kvaliteta našim klijentima. Ovo podrazumeva pružanje dodatnih vrednosti, kao i razvijanje snažnih, dugoročnih poslovnih odnosa sa njima.

Rešenja prilagođena potrebama klijenta

U saradnji sa svojim klijentima, Securitas razvija optimalna, najisplativija bezbednosna rešenja, prilagođena njihovim individualnim potrebama - fizičko obezbeđenje, mobilno obezbeđenje, kontrolni centar, tehnička rešenja.

Investiranje u nove tehnologije

Bezbednosna rešenja i tehnologija, kao što je daljinski video nadzor, postali su veoma važna komponenta u sferi bezbednosti. Securitas značajno ulaže u ovu oblast kako bi povećao prodaju tehničkih bezbednosnih rešenja, čime se poboljšava kvalitet naših usluga.

Jačanje naše pozicije na tržištima u razvoju

Važna komponenta naše dugoročne strategije je i povećanje globalne prisutnosti i dalje jačanje na tržištima koja su u razvoju. Cilj nam je da održimo snažnu poziciju u bezbednosnoj industriji i osiguramo nesmetano pružanje usluga našim internacionalnim klijentima.

Kontaktirajte nas
*
*
*