Skip to main content

Vatrogasna oprema

U slučaju požara u vašim prostorijama, svaka sekunda se računa. Naš asortiman sistema za detekciju požara i opreme za zaštitu od požara – uključujući protivpožarne alarme i aparate za gašenje požara – pomoći će vam da otkrijete i otklonite požar što je pre moguće.

Brzo otkrivanje i zaštita od požara!
Požar predstavlja ozbiljan rizik po život. Stoga je ključno da preuzmete odgovornost za sprovođenje mera zaštite od požara kako biste zaštitili svoje ljude, prostorije i imovinu. Ali dok je opasnost od požara stalno prisutna, umirujuće je znati da postoje isprobani i pouzdani načini da se maksimizira životna sigurnost i kontinuitet poslovanja. Pa odakle početi?
Najbolje mesto za početak je uvek sa procenom rizika od požara . Ova procena će pomoći da se identifikuju procedure , obuka i protivpožarna oprema koja je potrebna da se rizik od požara svede na minimum. Ne samo da je ovo veoma preporučljivo, to je i zakonska obaveza.
Procena rizika će takođe pomoći da se odredi nivo detekcije požara i tipovi aparata za gašenje požara koji su potrebni za podizanje alarma i rešavanje ranih faza požara pre nego što on eskalira.

 

Možemo da obezbedimo protivpožarnu opremu koja vam je potrebna da ostanete bezbedni
Od najnovijih sistema za dojavu požara, detekcije toplote i dima, do štednih i ekološki prihvatljivih aparata za gašenje požara, nudimo višedecenijsko iskustvo u projektovanju, ugradnji, održavanju i nadzoru svih vrsta protivpožarne opreme.

 

Saznajte više o svakoj usluzi u oblasti zaštite od požara upitom na mail: mirko.ilic@securitas.co.rs ili na office@securitas.co.rs