Skip to main content

Postanite deo našeg tima

Mi u Securitas-u verujemo da je budućnost kompanije u veštinama koje poseduju naši zaposleni. Ukoliko ste osoba sa izraženim osećajem za poštenje, volite da pomažete drugima i želite da postanete deo našeg tima, pogledajte za koja radna mesta trenutno tražimo kandidate.

Posao obezbeđenja

Šta Vam donosi posao službenika obezbeđenja u Securitasu? Posao službenika obezbeđenja u Securitasu vam donosi stalno zaposlenje, redovna primanja kao i mogućnost napredovanja na pozicijama. Naši službenici obezbeđenja su licencirani službenici i prolaze kroz detaljnu obuku koja će im pomoći da lakše obavljaju posao u skladu sa zakonom. Uredbom novog zakona definisano je da poslove privatnog obezbeđenja mogu obavljati samo licencirane kompanije kao i licencirani službenici obezbeđenja. Uredbom tog zakona je takođe definisano koja su ovlašćenja službenika obezbeđenja prilikom obavljanja posla obezbeđenja.

Prijava za posao

An error has occurred while getting captcha image

Vaši lični podaci će biti obrađivani u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Kliknite ovde da pročitate našu Politiku Privatnosti. Slanjem formulara prihvatate obradu i slanje Vaših ličnih podataka entitetima Securitasa lociranim van EU/EEA, u skladu sa našom politikom privatnosti.